Loading...
Školenia2019-07-11T15:31:28+02:00

Interaktívne školenia a semináre štandardov ISO, HACCP, IFS, BRC,
FSSC 22000, Potravinovej bezpečnosti a súvisiacej legislatívy

Školenia vedieme ako workshopy a interaktívne kurzy, s pomocou ktorých viete aplikovať získané informácie o štandardoch ihneď a jednoducho. Kvalifikovaní zamestnanci sú kľúčoví pre firmu, ktorá chce zaviesť, zlepšovať a udržiavať systém riadenia.
Uľahčite si svoju prácu správnymi informáciami z našich školení.
Všetky školenia môžu prebiehať aj v českom či anglickom jazyku.

Intuitívny biznis koučing pre firmy | Feiso.sk

Firemné školenia

Organizujeme tzv. “uzavreté” firemné školenia priamo vo vašich priestoroch, najmä v prípade, ak potrebujete:

  • školenie presne na mieru vo vami vybraných oblastiach

  • kvalifikovať školením viac pracovníkov

  • riešiť špecifické otázky vašej výroby a chrániť si pritom svoje know-how

  • ušetriť svoje peniaze a čas – individuálne školenie trvá obvykle kratšie ako otvorený kurz, pretože sa zameriavame na vaše kľúčové oblasti

Mám záujem o školenie
Školenia noriem pre manažérov a audítorov | Feiso.sk

Otvorené školenia

Školenia na aktuálne normy a legislatívu, ktoré realizujeme v našich školiacich miestnostiach.

  • max. 10 účastníkov pre váš komfort

  • školenie vedie certifikovaný vedúci auditor štandardu

  • školenie je prínosné ale zároveň zábavné

  • pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem

  • uvidíte aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

  • naši klienti majú zľavu 10% z ceny školenia

Aktuálne termíny školení
Naše poradenské služby využila spoločnosť Celpo | Feiso.sk

IFS certifikácia bez starostí

Ako nový pracovník v našej spoločnosti som vďaka školeniu od firmy Feiso s.r.o. získal nové poznatky ohľadom IFS certifikácie a ďalších potrebných noriem, dokumentov, pravidiel a ich aplikácii v našej internej praxi.

Marek Fekiač, CELPO spol. s.r.o.

Aktuálne vypísané témy otvorených školení

Školenie potravinovej bezpečnosti

Cieľom školenia je porozumieť detailne Potravinovej bezpečnosti vyššieho stupňa, relevantným požiadavkám, vedieť ich implementovať v prostredí výroby potravín alebo obalov a pripraviť sa na externý audit, či kontrolu štátnej správy. Porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov podnikov a prevádzok výroby potravín a obalov, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim auditorom potravinových štandardov.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

nový termín už čoskoro | Nitra

175 € bez DPH

pri platbe do..

215 € bez DPH

pri platbe po..

nový termín už čoskoro | L. Mikuláš

175 € bez DPH

pri platbe do..

215 € bez DPH

pri platbe po..

Prihlásiť sa na školenie

09:00 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 16:30 druhý blok školenia, diskusia a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem Potravinovej bezpečnosti 

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný auditor STN ISO 37001:2019

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám novej verzie štandardu ISO 37001:2019. Získať znalosť zaviesť systém do prostredia organizácie, znalosť interne auditovať protikorupčný systém v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov STK/EK a podnikov verejného a súkromného sektora, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim auditorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

nové termíny už čoskoro | LM, BB

200 € bez DPH

pri platbe do..

249 € bez DPH

pri platbe po..

Prihlásiť sa na školenie

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, diskusia a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

BRC Food Safety verzia 8 – prechod z verzie 7 na 8

Cieľom školenia je porozumieť detailne rozdielom novej verzie BRC v. 8, novým a upraveným požiadavkám, zmeny implementovať a pripraviť sa na audit. Porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim auditorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

otvára sa podľa záujmu

175 € bez DPH

pri platbe do dňa…

225 € bez DPH

pri platbe po dni…

Prihlásiť sa na školenie

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, diskusia a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný auditor IFS Food verzia 6.1/ BRC Food Safety verzia 8

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám nových verzií štandardov IFS v. 6.1 a BRC v. 8. Získať znalosť implementovať, viesť a interne auditovať oba systémy bezpečnosti potravín v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim auditorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

nové termíny už čoskoro| LM, NR

265 € bez DPH

pri platbe do..

325 € bez DPH

pri platbe po..

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

08:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

HACCP level 3 a 4 RSPH, legislatíva potravín

Cieľom školenia je porozumieť detailne vedeniu HACCP v prevádzke výroby a manipulácie s potravinami pre účely plnenia legislatívy a požiadaviek IFS/BRC/FSSC/ISO a TFMS.

Medzinárodne uznaný RSPH level 3 a 4 HACCP umožní účastníkovi preukázať kvalifikáciu člena, resp. vedúceho tímu pre HACCP a bezpečnosť potravín, ako aj účinne pripraviť, koordinovať a implementovať plány HACCP.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim auditorom potravinárskych štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

nové termíny už čoskoro | LM, NR

200 € bez DPH

pri platbe do..

255 € bez DPH

pri platbe po..

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

08:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný auditor ISO 22000:2018/ FSSC 22000 v. 4.1

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám nových verzií štandardov ISO 22000:2018 a FSSC 22000 v. 4.1., získať znalosť implementovať, viesť a interne auditovať oba systémy bezpečnosti potravín v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim auditorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

nové termíny už čoskoro | LM, NR

265 € bez DPH

pri platbe do..

325 € bez DPH

pri platbe po..

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

08:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný auditor ISO 9001:2015

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám aktuálnej verzie štandardu ISO 9001:2015. Získať znalosť zaviesť systém do prostredia organizácie, znalosť interne auditovať systém kvality v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov podnikov súkromného a verejného sektora, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim auditorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

nové termíny už čoskoro | LM, NR

200 € bez DPH

pri platbe do..

249 € bez DPH

pri platbe po..

Prihlásiť sa na školenie

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť
Mám záujem
close slider