Loading...
Školenia2020-07-28T14:53:00+02:00

Interaktívne školenia a semináre štandardov ISO, HACCP, IFS, BRC,
FSSC 22000, Potravinovej bezpečnosti a súvisiacej legislatívy

Školenia vedieme ako workshopy a interaktívne kurzy, s pomocou ktorých viete aplikovať získané informácie o štandardoch ihneď a jednoducho. Kvalifikovaní zamestnanci sú kľúčoví pre firmu, ktorá chce zaviesť, zlepšovať a udržiavať systém riadenia.
Uľahčite si svoju prácu správnymi informáciami z našich školení.
Všetky školenia môžu prebiehať aj v českom či anglickom jazyku.

Intuitívny biznis koučing pre firmy | Feiso.sk

Firemné školenia

Organizujeme tzv. “uzavreté” firemné školenia priamo vo vašich priestoroch, najmä v prípade, ak potrebujete:

  • školenie presne na mieru vo vami vybraných oblastiach

  • kvalifikovať školením viac pracovníkov

  • riešiť špecifické otázky vašej výroby a chrániť si pritom svoje know-how

  • ušetriť svoje peniaze a čas – individuálne školenie trvá obvykle kratšie ako otvorený kurz, pretože sa zameriavame na vaše kľúčové oblasti

Mám záujem o školenie
Školenia noriem pre manažérov a audítorov | Feiso.sk

Otvorené školenia

Školenia na aktuálne normy a legislatívu, ktoré realizujeme v našich školiacich miestnostiach.

  • max. 10 účastníkov pre váš komfort

  • školenie vedie certifikovaný vedúci auditor štandardu

  • školenie je prínosné ale zároveň zábavné

  • pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem

  • uvidíte aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

  • naši klienti majú zľavu 10% z ceny školenia

Aktuálne termíny školení
Naše poradenské služby využila spoločnosť Celpo | Feiso.sk

IFS certifikácia bez starostí

Ako nový pracovník v našej spoločnosti som vďaka školeniu od firmy Feiso s.r.o. získal nové poznatky ohľadom IFS certifikácie a ďalších potrebných noriem, dokumentov, pravidiel a ich aplikácii v našej internej praxi.

Marek Fekiač, CELPO spol. s.r.o.

Aktuálne vypísané témy otvorených školení

Legislatíva potravín, označovanie a alergény

Odborné školenie sa zameriava na legislatívne požiadavky pre výrobcov a spracovateľov potravín.

Školenie umožní účastníkovi porozumieť a vyznať sa v požiadavkách legislatívy na výrobu bezpečných potravín, ako aj konzultovať nejasnosti vo výklade požiadaviek pre ich účinnú implementáciu v podniku.

Školenie je určené pre manažérov kvality, manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom potravinárskych štandardov v súlade najnovšou verziou legislatívnych požiadaviek.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena

Poznámky

16 – 17. 9. 2020 | Liptovský Mikuláš

275 € bez DPH

nie sme platci DPH

1. deň

9:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

8:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek

  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte prvky aktualizovaných požiadaviek
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Zmeny štandardu FSSC 22000 v. 5

Odborné školenie má zámer zrozumiteľne vysvetliť zmeny najnovšej verzie normy, zodpovedať otázky účastníkov k zmenám štandardu a jednoducho tak aplikovať dané požiadavky v podniku.

Školenie je určené pre manažérov kvality, manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, a tých, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom potravinárskych štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena

Poznámky

V prípade záujmu o toto školenie nás prosím kontaktujte

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, diskusia a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek

  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor FSSC 22000 v. 5

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám novej verzie štandardu FSSC 22000 v. 5 v súlade s novinkami v norme ISO 22000:2018 a získať tak znalosť implementovať, viesť a interne auditovať oba systémy bezpečnosti potravín v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena

Poznámky

V prípade záujmu o toto školenie nás prosím kontaktujte

1. deň

9:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

8:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek

  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor IFS FOOD verzia 7

Úplne nové školenie Interný audítor IFS FOOD novej verzie 7, ktoré organizujeme v časovej nadväznosti na vydanie novej normy.

Školenie bude zamerané na nové a upravené požiadavky a ich jednoduchú aplikáciu do systému podniku, nový protokol auditu, interné auditovanie systému, nové praktické požiadavky, ktoré môžete očakávať na audite 3. stranou.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena

Poznámky

V prípade záujmu o toto školenie nás prosím kontaktujte

  1. deň

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

  1. deň

08:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek

  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor ISO 37001:2016

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám novej verzie štandardu ISO 37001:2016. Získať znalosť zaviesť systém do prostredia organizácie, znalosť interne auditovať protikorupčný systém v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov STK/EK a podnikov verejného a súkromného sektora, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena

Poznámky

V prípade záujmu o toto školenie nás prosím kontaktujte

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, diskusia, záverečný test a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek

  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor ISO 9001:2015

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám aktuálnej verzie štandardu ISO 9001:2015. Získať znalosť zaviesť systém do prostredia organizácie, znalosť interne auditovať systém kvality v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov podnikov súkromného a verejného sektora, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena

Poznámky

V prípade záujmu o toto školenie nás prosím kontaktujte

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek

  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor BRC Food Safety verzia 8

Cieľom školenia je porozumieť detailne rozdielom novej verzie BRC v. 8, novým a upraveným požiadavkám, zmeny implementovať a pripraviť sa na audit. Porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena

Poznámky

V prípade záujmu o toto školenie nás prosím kontaktujte

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek

  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť
Mám záujem
close slider