Loading...
Školenia2023-02-27T09:28:23+02:00

Interaktívne školenia štandardov ISO, HACCP, IFS, BRC,
FSSC 22000, Potravinovej bezpečnosti a súvisiacej legislatívy

Školenia vedieme ako workshopy a interaktívne kurzy, s pomocou ktorých viete aplikovať získané informácie o štandardoch ihneď a jednoducho. Kvalifikovaní zamestnanci sú kľúčoví pre firmu, ktorá chce zaviesť, zlepšovať a udržiavať systém riadenia kvality a bezpečnosti potravín.
Uľahčite si svoju prácu správnymi informáciami z našich školení.
Všetky školenia môžu prebiehať aj v českom či anglickom jazyku.

Intuitívny biznis koučing pre firmy | Feiso.sk

Firemné školenia

Organizujeme tzv. “uzavreté” firemné školenia priamo na vašej prevádzke, alebo online:

  • školenie presne na mieru vo vami vybraných oblastiach

  • kvalifikovať školením viac pracovníkov

  • riešiť špecifické otázky vašej výroby a chrániť si pritom svoje know-how

  • ušetriť peniaze a čas – individuálne školenie trvá kratšie ako otvorený kurz, zameriavame na Vami vybrané oblasti

Mám záujem o školenie
Školenia noriem pre manažérov a audítorov | Feiso.sk

Otvorené školenia

Školenia aktuálnych noriem a legislatívy, ktoré realizujeme prezenčne, alebo online:

  • max. 10 účastníkov pre váš komfort

  • školenie vedie certifikovaný vedúci auditor štandardu

  • školenie je prínosné ale zároveň zábavné

  • pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem

  • uvidíte aké problémy môžu nastať a ako ich prakticky a účinne riešiť

Aktuálne termíny školení
Naše poradenské služby využila spoločnosť Celpo | Feiso.sk

IFS certifikácia bez starostí

Ako nový pracovník v našej spoločnosti som vďaka školeniu od firmy Feiso s.r.o. získal nové poznatky ohľadom IFS certifikácie a ďalších potrebných noriem, dokumentov, pravidiel a ich aplikácii v našej internej praxi.

Marek Fekiač, CELPO spol. s.r.o.

Aktuálne otvorené školenia

Interný audítor IFS FOOD, BRC GS

12. – 13. apríl 2023

330 € bez DPH

nie sme platci DPH

Prepracované školenie Interný audítor GFSI noriem IFS FOOD, BRC GS je zamerané detailne na všetky požiadavky štandardov a ich aktuálne zmeny, ich jednoduchú aplikáciu do systému podniku, protokol auditu, interné auditovanie systému, praktický pohľad na požiadavky a ako s nimi pracovať na audite a bežnej praxi.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti, zodpovedať otázky k organizácii implementácie a je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

ON-LINE školenia prebiehajú v aplikácii ZOOM. Pre účasť je potrebné mať stabilné internetové pripojenie. On-line školenie je pripravené tak, aby plnohodnotne zodpovedalo F2F školeniu., tj. trvanie školenia, kladenie otázok, praktické cvičenia aj overenie znalostí prebieha za zodpovedajúcich podmienok spolu s vydaním a platnosťou certifikátu.

*V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku s menom, kontaktnými a fakturačnými údajmi na: info@feiso.sk, alebo sa prihláste priamo tu cez odkaz “Prihlásiť sa na školenie”. Následne po úhrade účastníckeho poplatku Vám zašleme potvrdenie o rezervácii termínu spolu s pracovným materiálom.

*Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť min. 7 pracovných dní pred začiatkom školenia na základe faktúry. Prosíme o dodržanie termínu, aby Vám boli pracovné materiály doručené včas.

*Storno podmienky. Účastnícky poplatok sa po úhrade nevracia, účastník získa prihlasovacie údaje a aktuálne a podrobné pracovné materiály, s ktorými môže ďalej plnohodnotne pracovať.

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

9:00 – 9:30 registrácia a úvod
9:30 – 12:00 prvý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

8:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:00 štvrtý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 zhodnotenie, diskusia a záver

  • prístup k online video konferencii s lektorom
  • aktuálne a podrobné pracovné materiály
  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek GFSI noriem
  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia
  • certifikát o absolvovaní školenia

Školenie realizujeme prezenčne i on-line vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

HACCP systém, level 3&4 RSPH

 termín už čoskoro 

330 € bez DPH

nie sme platci DPH

Cieľom školenia je porozumieť detailne vedeniu HACCP systému v prevádzke výroby a manipulácie s potravinami pre účely plnenia legislatívy a navyše požiadaviek IFS/BRC/FSSC/ISO a ďalších potravinárskych noriem. Školenie Vám umožní preukázať kvalifikáciu člena, resp. vedúceho tímu pre HACCP a bezpečnosť potravín, ako aj účinne pripraviť, koordinovať a implementovať plány HACCP.

Školenie je určené pre manažérov kvality, manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti a je vedené certifikovaným vedúcim audítorom potravinárskych štandardov v súlade s najnovšou verziou požiadaviek na systém HACCP.

ON-LINE školenia prebiehajú v aplikácii ZOOM. Pre účasť je potrebné mať stabilné internetové pripojenie. On-line školenie je pripravené tak, aby plnohodnotne zodpovedalo F2F školeniu., tj. trvanie školenia, kladenie otázok, praktické cvičenia aj overenie znalostí prebieha za zodpovedajúcich podmienok spolu s vydaním a platnosťou certifikátu.

*V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku s menom, kontaktnými a fakturačnými údajmi na: info@feiso.sk, alebo sa prihláste priamo tu cez odkaz “Prihlásiť sa na školenie”. Následne po úhrade účastníckeho poplatku Vám zašleme potvrdenie o rezervácii termínu spolu s pracovným materiálom.

*Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť min. 7 pracovných dní pred začiatkom školenia na základe faktúry. Prosíme o dodržanie termínu, aby Vám boli pracovné materiály doručené včas.

*Storno podmienky. Účastnícky poplatok sa po úhrade nevracia, účastník získa prihlasovacie údaje a aktuálne a podrobné pracovné materiály, s ktorými môže ďalej plnohodnotne pracovať.

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

9:00 – 9:30 registrácia a úvod
9:30 – 12:00 prvý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

8:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:00 štvrtý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 zhodnotenie, diskusia a záver

  • prístup k online video konferencii s lektorom
  • aktuálne a podrobné pracovné materiály
  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii HACCP krokov a princípov
  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia
  • certifikát o absolvovaní školenia

Školenie realizujeme prezenčne i on-line vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Legislatíva potravín, označovanie a alergény

          15. – 16. marec 2023          

300 € bez DPH

nie sme platci DPH

Odborné školenie sa zameriava na legislatívne požiadavky, označovanie potravín a alergény pre výrobcov a spracovateľov potravín.

Školenie Vám umožní porozumieť a vyznať sa v požiadavkách EU a SR legislatívy na výrobu bezpečných potravín, ako aj konzultovať nejasnosti vo výklade požiadaviek pre ich účinnú implementáciu v podniku.

Školenie je určené pre manažérov kvality, manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti. Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom potravinárskych štandardov v súlade najnovšou verziou legislatívnych požiadaviek.

ONLINE školenia prebiehajú v aplikácii ZOOM, ktorú si bezplatne stiahnete. Kompletný návod na použitie Zoom spolu s prihlasovacími údajmi Vám zašleme 2-3 dni pred termínom školenia. Zároveň dostanete poštou pred konaním školenia aktuálne a prepracované skriptá, s ktorými budete pracovať počas školenia. Online školenie je pripravené tak, aby plnohodnotne zodpovedalo F2F školeniu. Tj. trvanie školenia, kladenie otázok, praktické cvičenia aj overenie znalostí prebieha za zodpovedajúcich podmienok spolu s vydaním a platnosťou certifikátu.

Upozorňujeme, že je potrebné mať stabilné internetové pripojenie.

*V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku s menom, kontaktnými a fakturačnými údajmi na: info@feiso.sk, alebo sa prihláste priamo tu cez odkaz “Prihlásiť sa na školenie”. Následne po úhrade účastníckeho poplatku Vám zašleme potvrdenie o rezervácii termínu spolu so skriptami.

*Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť min. 7 pracovných dní pred začiatkom školenia na základe faktúry. Prosíme o dodržanie termínu, aby Vám boli skriptá doručené včas.

*Storno podmienky. Účastnícky poplatok sa po úhrade nevracia, účastník získa prihlasovacie údaje a aktuálne a podrobné skriptá, s ktorými môže ďalej plnohodnotne pracovať.

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

9:00 – 9:30 registrácia a úvod
9:30 – 12:00 prvý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

8:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:00 štvrtý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 zhodnotenie, diskusia a záver

  • prístup k online školeniu s lektorom
  • aktuálne a podrobné pracovné materiály s aktualizovanou legislatívou pre potravinárov
  • praktické informácie, na čo si dať pozor v oblasti legislatívnych požiadaviek
  • počas školenia je možnosť s lektorom konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia
  • certifikát o absolvovaní školenia

Naším cieľom je, aby ste po skončení webinára mali odpovede ako riešiť svoje aktuálne problémy týkajúce sa bezpečnosti potravín, ktoré si prostredníctvom našej odbornej rady viete vyriešiť s ľahkosťou a ušetriť si čas aj peniaze.

Školenie realizujeme prezenčne i on-line v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Interný audítor ISO 22000/FSSC 22000

  4. – 5. apríl 2023  

330 € bez DPH

nie sme platci DPH

Odborné školenie Interný audítor oboch noriem ISO 22000/FSSC 22000, je zamerané detailne na všetky požiadavky štandardov pre výrobcov a spracovateľov potravín a obalov, ich jednoduchú aplikáciu do systému podniku, protokol auditu, interné auditovanie systému, praktický pohľad na požiadavky a ako s nimi pracovať na audite 3. stranou.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov v oblasti potravinárstva, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti, zodpovedať otázky k organizácii implementácie a celkového vedeniu štandardu. Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

ON-LINE školenia prebiehajú v aplikácii ZOOM. Pre účasť je potrebné mať stabilné internetové pripojenie. On-line školenie je pripravené tak, aby plnohodnotne zodpovedalo F2F školeniu., tj. trvanie školenia, kladenie otázok, praktické cvičenia aj overenie znalostí prebieha za zodpovedajúcich podmienok spolu s vydaním a platnosťou certifikátu.

*V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku s menom, kontaktnými a fakturačnými údajmi na: info@feiso.sk, alebo sa prihláste priamo tu cez odkaz “Prihlásiť sa na školenie”. Následne po úhrade účastníckeho poplatku Vám zašleme potvrdenie o rezervácii termínu a organizácii školenia spolu s pracovným materiálom.

*Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť min. 7 pracovných dní pred začiatkom školenia na základe faktúry. Prosíme o dodržanie termínu, aby Vám boli pracovné materiály doručené včas.

*Storno podmienky. Účastnícky poplatok sa po úhrade nevracia, účastník získa prihlasovacie údaje a aktuálne a podrobné pracovné materiály, s ktorými môže ďalej plnohodnotne pracovať.

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

9:00 – 9:30 registrácia a úvod
9:30 – 12:00 prvý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

8:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:00 štvrtý blok školenia
12:00 – 13:00 obed
13:00 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 zhodnotenie, diskusia a záver

  • prístup k online školeniu s lektorom
  • aktuálne a podrobné pracovné materiály
  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek noriem pre ISO/FSSC 22000
  • počas školenia je možnosť s lektorom konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia
  • certifikát o absolvovaní školenia

Školenie realizujeme prezenčne i on-line vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Analýzy a hodnotenia rizík noriem GFSI  

   termín už čoskoro   

300 € bez DPH

nie sme platci DPH

Nové odborné školenie podľa potrieb praxe so zameraním na analýzy rizík a hodnotenia GFSI noriem pre výrobcov, spracovateľov a prepravcov potravín a obalov.

Účastníci porozumejú príprave analýz a hodnotení pre normy IFS/BRC/FSSC 22000, na praktických detailoch si odskúšajú ich priame vypracovanie, budú vedieť ako si analýzy a hodnotenia prispôsobiť a naďalej riadiť a majú možnosť konzultovať nejasnosti zavedenia analýz a hodnotení pre ich účinnú implementáciu v podniku.

Školenie je určené pre manažérov kvality, manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti. Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom potravinárskych štandardov v súlade najnovšou verziou noriem.

ON-LINE školenia prebiehajú v aplikácii ZOOM. Pre účasť je potrebné mať stabilné internetové pripojenie. On-line školenie je pripravené tak, aby plnohodnotne zodpovedalo F2F školeniu., tj. trvanie školenia, kladenie otázok, praktické cvičenia aj overenie znalostí prebieha za zodpovedajúcich podmienok spolu s vydaním a platnosťou certifikátu.

*V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku s menom, kontaktnými a fakturačnými údajmi na: info@feiso.sk, alebo sa prihláste priamo tu cez odkaz “Prihlásiť sa na školenie”. Následne po úhrade účastníckeho poplatku Vám zašleme potvrdenie o rezervácii termínu spolu s pracovným materiálom.

*Storno podmienky. Účastnícky poplatok sa po úhrade nevracia, účastník získa prihlasovacie údaje a aktuálne a podrobné pracovné materiály, s ktorými môže ďalej plnohodnotne pracovať.

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

8:00 – 8:30 registrácia a úvod
8:30 – 11:00 prvý blok školenia
11:00 – 12:00 obed
12:00 – 16:00 druhý blok školenia

  • prístup k online konferencii s lektorom
  • aktuálne a podrobné pracovné materiály v elektronickej forme
  • praktické informácie, ako vypracovať a implementovať analýzy rizík a hodnotenia pre relevantné požiadavky noriem
  • počas školenia je možnosť konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia
  • certifikát o absolvovaní školenia

Školenie realizujeme online a vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor PACKAGING, BROKER, LOGISTICS

  termíny na požiadanie  

275 € bez DPH

nie sme platci DPH

Nové školenie Interný audítor PACKAGING MATERIALS, BROKER a logistics troch GFSI noriem – IFS, BRC a FSSC 22000, je zamerané detailne na všetky požiadavky štandardov pre spoločnosti importujúce potraviny, obaly, či spotrebiteľské produkty bez toho aby ich vyrábali, alebo skladovali vo svojej prevádzke, na ich jednoduchú aplikáciu do systému podniku, protokol auditu, interné auditovanie systému, praktický pohľad na požiadavky a ako s nimi pracovať na audite 3. stranou.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov brokerov/agentov, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti, zodpovedať otázky k organizácii implementácie a celkového vedeniu štandardu. Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

ON-LINE školenia prebiehajú v aplikácii ZOOM. Pre účasť je potrebné mať stabilné internetové pripojenie. On-line školenie je pripravené tak, aby plnohodnotne zodpovedalo F2F školeniu., tj. trvanie školenia, kladenie otázok, praktické cvičenia aj overenie znalostí prebieha za zodpovedajúcich podmienok spolu s vydaním a platnosťou certifikátu.

*V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku s menom, kontaktnými a fakturačnými údajmi na: info@feiso.sk, alebo sa prihláste priamo tu cez odkaz “Prihlásiť sa na školenie”. Následne po úhrade účastníckeho poplatku Vám zašleme potvrdenie o rezervácii termínu spolu s pracovným materiálom.

*Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť min. 7 pracovných dní pred začiatkom školenia na základe faktúry. Prosíme o dodržanie termínu, aby Vám boli pracovné materiály doručené včas.

*Storno podmienky. Účastnícky poplatok sa po úhrade nevracia, účastník získa prihlasovacie údaje a aktuálne a podrobné pracovné materiály, s ktorými môže ďalej plnohodnotne pracovať.

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

8:00 – 8:30 registrácia a úvod
8:30 – 11:00 prvý blok školenia
11:00 – 12:00 obed
12:00 – 16:00 druhý blok školenia

  • prístup k online školeniu s lektorom
  • aktuálne a podrobné pracovné materiály
  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii požiadaviek noriem pre BROKEROV
  • počas školenia je možnosť s lektorom konzultovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia
  • certifikát o absolvovaní školenia

Školenie realizujeme prezenčne i on-line vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Manažér kvality – práce na prelome rokov

   termín na požiadanie    

330 € bez DPH

nie sme platci DPH

Odborné školenie pre manažérov kvality potravinárskych prevádzok, vysoko aktuálne v aktuálnom období. Pripomenieme si, na ktoré povinnosti je potrebné pamätať, ako ich správne pochopiť a čo si pripraviť, aby bol prechod zo starého do nového roka plynulý a bez stresu. Ide o rozsiahlu problematiku, preto sú otázky účastníkov možné priamou formou a budú zodpovedané komplexne skúseným odborníkom a audítorom uvedených noriem. Ku školeniu dostanete rozsiahly prepracovaný materiál vo forme PDF.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a výrobcov obalov so zavedenými SMK/SMBP podľa legislatívy, ISO, GFSI noriem a iných štandardov pre potravinárov.

ON-LINE školenia prebiehajú v aplikácii ZOOM. Pre účasť je potrebné mať stabilné internetové pripojenie. On-line školenie je pripravené tak, aby plnohodnotne zodpovedalo F2F školeniu., tj. trvanie školenia, kladenie otázok, praktické cvičenia aj overenie znalostí prebieha za zodpovedajúcich podmienok spolu s vydaním a platnosťou certifikátu.

*V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku s menom, kontaktnými a fakturačnými údajmi na: info@feiso.sk, alebo sa prihláste priamo tu cez odkaz “Prihlásiť sa na školenie”. Následne po úhrade účastníckeho poplatku Vám zašleme potvrdenie o rezervácii termínu spolu s pracovným materiálom.

*Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť min. 7 pracovných dní pred začiatkom školenia na základe faktúry. Prosíme o dodržanie termínu, aby Vám boli pracovné materiály doručené včas.

*Storno podmienky. Účastnícky poplatok sa po úhrade nevracia, účastník získa prihlasovacie údaje a aktuálne a podrobné pracovné materiály, s ktorými môže ďalej plnohodnotne pracovať.

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

8:00 – 8:30      registrácia a úvod
8:30 – 11:00     prvý blok školenia
11:00 – 12:00   obed
12:00 – 16:00   druhý blok školenia

  • prístup k online školeniu s lektorom
  • aktuálne a podrobné pracovné materiály
  • praktické informácie a vysvetlenie prác manažéra kvality na začiatku a konci roka
  • počas školenia je možnosť s lektorom diskutovať a klásť otázky k téme, pre plné porozumenie obsahu školenia
  • certifikát o absolvovaní školenia

Školenie realizujeme prezenčne i on-line vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť
Mám záujem
close slider