Loading...
Školenia2020-01-07T12:35:50+02:00

Interaktívne školenia a semináre štandardov ISO, HACCP, IFS, BRC,
FSSC 22000, Potravinovej bezpečnosti a súvisiacej legislatívy

Školenia vedieme ako workshopy a interaktívne kurzy, s pomocou ktorých viete aplikovať získané informácie o štandardoch ihneď a jednoducho. Kvalifikovaní zamestnanci sú kľúčoví pre firmu, ktorá chce zaviesť, zlepšovať a udržiavať systém riadenia.
Uľahčite si svoju prácu správnymi informáciami z našich školení.
Všetky školenia môžu prebiehať aj v českom či anglickom jazyku.

Intuitívny biznis koučing pre firmy | Feiso.sk

Firemné školenia

Organizujeme tzv. “uzavreté” firemné školenia priamo vo vašich priestoroch, najmä v prípade, ak potrebujete:

  • školenie presne na mieru vo vami vybraných oblastiach

  • kvalifikovať školením viac pracovníkov

  • riešiť špecifické otázky vašej výroby a chrániť si pritom svoje know-how

  • ušetriť svoje peniaze a čas – individuálne školenie trvá obvykle kratšie ako otvorený kurz, pretože sa zameriavame na vaše kľúčové oblasti

Mám záujem o školenie
Školenia noriem pre manažérov a audítorov | Feiso.sk

Otvorené školenia

Školenia na aktuálne normy a legislatívu, ktoré realizujeme v našich školiacich miestnostiach.

  • max. 10 účastníkov pre váš komfort

  • školenie vedie certifikovaný vedúci auditor štandardu

  • školenie je prínosné ale zároveň zábavné

  • pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem

  • uvidíte aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

  • naši klienti majú zľavu 10% z ceny školenia

Aktuálne termíny školení
Naše poradenské služby využila spoločnosť Celpo | Feiso.sk

IFS certifikácia bez starostí

Ako nový pracovník v našej spoločnosti som vďaka školeniu od firmy Feiso s.r.o. získal nové poznatky ohľadom IFS certifikácie a ďalších potrebných noriem, dokumentov, pravidiel a ich aplikácii v našej internej praxi.

Marek Fekiač, CELPO spol. s.r.o.

Aktuálne vypísané témy otvorených školení

Interný audítor IFS FOOD verzia 7

Úplne nové školenie Interný audítor IFS FOOD novej verzie 7, ktoré organizujeme v časovej nadväznosti na vydanie novej normy.

Školenie bude zamerané na nové a upravené požiadavky a ich jednoduchú aplikáciu do systému podniku, nový protokol auditu, interné auditovanie systému, nové praktické požiadavky, ktoré môžete očakávať na audite 3. stranou.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

17. – 18. 2. 2020 | Liptovský Mikuláš

230 € bez DPH

pri platbe do 4. 2. 2020

269 € bez DPH

pri platbe po 4. 2. 2020

9. – 10. 3. 2020 | Trenčín

230 € bez DPH

pri platbe do 25. 2. 2020

269 € bez DPH

pri platbe po 25. 2. 2020

Prihlásiť sa na školenie

1. deň

9:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

2. deň

8:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii normy 

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

HACCP level 3&4 RSPH, legislatíva potravín

Cieľom školenia je porozumieť detailne vedeniu HACCP v prevádzke výroby a manipulácie s potravinami pre účely plnenia legislatívy a požiadaviek IFS/BRC/FSSC/ISO a iných potravinárskych noriem.

Školenie HACCP umožní účastníkovi preukázať kvalifikáciu člena, resp. vedúceho tímu pre HACCP a bezpečnosť potravín, ako aj účinne pripraviť, koordinovať a implementovať plány HACCP.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom potravinárskych štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

16. – 17. marec | Liptovský Mikuláš

230 € bez DPH

pri platbe do 3. 3. 2020

269 € bez DPH

pri platbe po 3. 3. 2020

Prihlásiť sa na školenie
  1. deň

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

  1. deň

08:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii normy

  • informácie o aktuálnych legislatívnych požiadavkách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Najčastejšie chyby pri audite

Zaujímavé a svojho druhu jedinečné školenie pre firmy so zameraním na zodpovedanie otázok, ktoré Vám vyladia chod výroby skôr, ako prebehne audit a Vy sa tak môžete elegantne vyhnúť možným nepríjemnostiam a nezodpovedaným otázkam.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v riešení nezhôd či odchýlok od štandardov.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

otvára sa podľa záujmu

Prihlásiť sa na školenie

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, diskusia a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri auditoch 3. stranou, či úradných kontrolách

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor ISO 22000:2018 /FSSC 22000 v. 5

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám nových verzií štandardov ISO 22000:2018 a FSSC 22000 v. 5, získať znalosť implementovať, viesť a interne auditovať oba systémy bezpečnosti potravín v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

otvára sa podľa záujmu

Prihlásiť sa na školenie
  1. deň

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia

  1. deň

08:30 – 10:00 tretí blok školenia
10:15 – 12:30 štvrtý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 15:00 piaty blok školenia
15:15 – 16:00 záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor ISO 37001:2016

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám novej verzie štandardu ISO 37001:2016. Získať znalosť zaviesť systém do prostredia organizácie, znalosť interne auditovať protikorupčný systém v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov STK/EK a podnikov verejného a súkromného sektora, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

                      Cena                     

otvára sa podľa záujmu

 –

Prihlásiť sa na školenie

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, diskusia, záverečný test a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii noriem

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor ISO 9001:2015

Cieľom školenia je porozumieť detailne požiadavkám aktuálnej verzie štandardu ISO 9001:2015. Získať znalosť zaviesť systém do prostredia organizácie, znalosť interne auditovať systém kvality v súlade s normou ISO 19011, pripraviť sa na audit, porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov podnikov súkromného a verejného sektora, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Cena  

Q1 2020 | Liptovský Mikuláš

269 € bez DPH

Prihlásiť sa na školenie

09:30 – 10:00 registrácia a úvod
10:00 – 12:30 prvý blok školenia
12:30 – 13:30 obed
13:30 – 17:00 druhý blok školenia, záverečný test, zhodnotenie a záver

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii normy

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť

Interný audítor BRC Food Safety verzia 8

Cieľom školenia je porozumieť detailne rozdielom novej verzie BRC v. 8, novým a upraveným požiadavkám, zmeny implementovať a pripraviť sa na audit. Porozumieť najčastejším zisteniam z auditov a ako s nimi pracovať.

Školenie je určené pre manažment a pracovníkov potravinárskych podnikov a prevádzok, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.

Školenie je vedené certifikovaným vedúcim audítorom štandardov v súlade s ich najnovšou verziou.

Prihlásiť sa na školenie

Termín

Zvýhodnená cena

Bežná cena

otvára sa podľa záujmu

Prihlásiť sa na školenie

  • certifikát o absolvovaní školenia bez časového obmedzenia

  • aktuálne školiace materiály

  • praktické informácie, na čo si dať pozor pri implementácii normy

  • obed a občerstvenie počas školenia

Školenie realizujeme vždy v malej skupine – najviac 10 účastníkov. Je to preto, aby sa lektor mohol behom kurzu dôkladne venovať každému účastníkovi a jeho otázkam. Chceme, aby ste si z našich školení odniesli čo najviac znalostí a praktických nápadov.

Naším cieľom je, aby ste po skončení školenia boli schopní samostatnej práce v danej oblasti.

  • Školenie je prínosné ale zároveň zábavné
  • Kľúčové požiadavky si vyskúšate v praxi
  • Pochopíte nové prvky aktualizovaných noriem
  • Uvidíte, aké problémy môžu nastať a ako ich riešiť
Mám záujem
close slider