Potrebujete poradiť ohľadom noriem ISO, BRC a HACCP? Volajte 0949 640 125|info@feiso.sk

HACCP

HACCP

Analýza rizík a kritické kontrolné body

HACCP systém je systematický prístup k identifikácii a kontrole rizík, ktoré by mohli predstavovať hrozbu pre prípravu bezpečných potravín. HACCP zahŕňa:

  • určenie kritických miest
  • prevenciu, tj. zabezpečenie týchto kritických miest
  • uistenie, že sa prevencia robí

Jednoducho povedané, znamená to kontrolu surovín, postupov a ostatných vstupov tvoriacich finálnu potravinu a to, čo sa s nimi deje neskôr, a to všetko v zhode s princípmi HACCP.

Povaha a komplexnosť každého HACCP pre jednotlivé potravinárske prevádzky v praxi závisí na povahe a komplexnosti samotnej prevádzky. Týka sa to napr. hotelov, reštaurácií, rýchleho občerstvenia, kaviarní, cateringových služieb, nemocníc, predajní potravín a ďalších.

Naučíme Vás ako si vhodne viesť HACCP systém vo Vašej vlastnej réžii, ako systém pracuje, ako je aplikovaný, ako demonštrovať jeho zhodu s aktuálnou potravinovou legislatívou, navyše bez vytvárania robustnej dokumentácie.

Zabezpečíme Vám efektívnu implementáciu systému HACCP.

Ponúkame Vám tieto služby:

  • vývoj a implementácia Vášho vlastného HACCP v zhode s legislatívnymi požiadavkami
  • vypracovanie ŠTÍHLEJ dokumentácie (HACCP plán, analýza rizík, prevádzkový poriadok, správna hygienická prax, hygienicko-sanitačný program, formuláre potrebných záznamov, označenia zariadení a názorné postupy)
  • pravidelné školenia personálu
  • aktualizácia HACCP pri každej zmene (zmeny výroby, infraštruktúry, legislatívy, rozšírenie činnosti)
  • poskytneme Vám následný servis pre správnu funkčnosť HACCP

Garantujeme 100% zhodu systému.

Mám záujem Naspäť na portfólio

By |2015-12-30T11:16:21+00:00november 6th, 2015|Štandard|Komentáre vypnuté na HACCP

About the Author: